januari 27

0 comments

10 (extra) inkomstenbronnen om (online) geld te verdienen

inkomstenbronnen-online-geld-verdienen

Wil je online extra geld verdienen? Een inkomen die je vanuit huis en online kan generen? Een inkomen die je naast je huidige job kan starten? Hieronder vind je 10 (extra) inkomstenbronnen die je jezelf eigen kan maken. Zo kan je jouw eigen online inkomen generen!

De onderstaande manieren zijn ook zeer geschikt om naast je huidige job te starten. Het geld wat je hiermee verdiend kan je weer extra investeren om je vermogen sneller te laten groeien!

Vermogende mensen hebben vaak meerdere inkomstenbronnen. Het hebben van één inkomstenbron maakt je afhankelijk en is daarom (in mijn optiek) niet wenselijk. Op het moment dat je meerdere inkomstenbronnen hebt en één bron weg valt, kunnen de andere inkomstenbronnen dit opvangen.

Als je een extra inkomen wilt generen gaat dit natuurlijk niet vanzelf. Je zult tijd en energie erin moeten stoppen, voordat je resultaten gaat zien. Door gedisciplineerd en structureel aan je business te bouwen, zul je (uiteindelijk) succesvol worden. De aanhouder wint!

Realiteit is dat veel mensen snel resultaat willen (instant gratification). Laat duidelijk zijn dat de onderstaande manieren niet direct resultaat laten zien. Mocht je dit wel willen dan kan je beter een (extra) baan in loondienst nemen.

De onderstaande manieren hebben stuk voor stuk veel potentie om veel geld mee te verdienen. Wel dien je vastberaden te zijn om succesvol te worden. Steek er voldoende tijd en energie in en je zult merken dat je resultaten gaat bereiken.

De business modellen zijn bewezen strategieën, de vraag is ben je bereidt om er voldoende tijd en energie in te steken? Jij bepaalt uiteindelijk of het een succes gaat worden. Jij bent verantwoordelijk voor je eigen keuzes en succes, niemand anders.

Het aanboren van meerdere inkomstenbronnen maakt je veerkrachtig en flexibel. Wil je nu ook meerdere inkomstenbronnen opstarten, dan kunnen de onderstaande 10 manieren daarbij helpen.

1. Crypto

inkomstenbronnen-online-geld-verdienen

De toekomst van cryptocurrencies ziet er veel belovend uit. Bitcoin wordt ook wel gezien als het digitale goud. Op het moment staat de printer van de ECB en FED voortdurend aan, wat een nadelig effect heeft voor de waarde van de valuta.

Veel beleggers zijn dan ook naarstig op zoek om hun vermogen te beschermen. Steeds meer (institutionele) beleggers zien Bitcoin als een valide belegging. Bitcoin maakt daarom steeds vaker onderdeel uit van de beleggingsportefeuille.

Bitcoin is digitaal geld wat gelimiteerd op 21 miljoen coins. Er kunnen er niet meer worden bijgedrukt/ gemaakt. Dit trekt veel (institutionele) beleggers aan. 

Zo heeft vermogensbeheerder Grayscale alleen al 23 miljard aan Bitcoins in beheer. Pay-pal begint vanaf 2021 een eigen crypto exchange en wallet. Hier kan men Bitcoin, Bitcoin cash, Ethereum en Litecoin kopen. Later in het jaar kan men ook direct aankopen doen met hun crypto.

Wereldwijd zijn er meerdere plekken waar je reeds met Bitcoin kunt betalen.

Het zal je ook niet ontgaan zijn dat beleggers veel geld verdienen met Bitcoin & andere cryptocurrencies. Op YouTube, Twitter, etc. zijn oneindig veel berichten en videos te vinden. Allemaal promoten ze andere munten, elk met hoge verwachtingen..

Je ziet door de bomen het bos niet meer. Momenteel zijn er ruim 8 duizend verschillende cryptocurrencies. Het is daarom altijd verstandig om zelf onderzoek te doen naar de desbetreffende cryptocurrencies.

Pas ook op met scammers (oplichters) en investeer nooit blind in een cryptocurrencies.

De koersen van de cryptocurrencies zijn erg volatiel en dit maakt dat de onervaren belegger (vaak) op verkeerde momenten in en uitstappen. De emotie neemt dan de overhand, wat er voor zorgt dat je hoog koopt en laag verkoopt. Dit wil je natuurlijk andersom doen:-)

Door de volaliteit traden veel beleggers in cryptocurrencies. Er zijn ook beleggers die geloven in de toekomst en potentie van de coin/token. Die investeren dan ook voor de lange termijn. Met de komst van staking (rente) zorgt dit ook voor een extra passieve inkomstenstroom.

Door de enorme koersstijgingen krijgt het veel aandacht in de media, wat er voor zorgt dat mensen FOMO (fear of missing out) ervaren. Als je weet wat je aan het doen bent ben je voorbereidt op (onverwachtse) dalingen en raak je niet in paniek.

Voordat je gaat investeren in Bitcoin en andere crypto's is het verstandig om je te verdiepen in de materie. Hiernaast is het slim om een strategie te maken en je daaraan te houden. Begrijp waarin je investeert, voordat je jouw zuur verdiende centen gaat investeren.

Wil je nou meer te weten komen over Bitcoin & Crypto, dan raad ik je aan om de gratis Bitcoin training van "alles over crypto" te volgen.

In deze cursus leer je meer over hoe je geld kan verdienen met cryptocurrencies. Na je inschrijving ontvang je direct 3 (gratis) e-books! 

Staking

Bitcoin & sommige andere cryptocurrencies kun je ook staken. Staking is een vorm van rente die je over de waarde van je coin/token ontvangt. Dit is een mooie manier om een extra (passief) inkomen te generen.

Mocht je meer willen weten over het staken van Bitcoin & andere crypto's op het Bitvavo platform, lees dan ook mijn blog "Staking op Bitvavo: wat is het en hoe kun je het activeren?".

2. E-commerce 

E-commerce is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Sinds Corona en de maatregelen die door de overheid zijn ingevoerd (lockdowns), heeft E-commerce een explosieve groei meegemaakt.

Wat verstaat men onder E-commerce? E-commerce is een verzamelnaam voor elektronische (online) handel. Het omvat het gehele proces van (online) handel. 

Fysieke winkels stonden de laatste jaren al onder druk door de komst van E-commerce. Veel mensen hebben het gemak van online aankopen doen ondervonden. De kans is groot dat de groei van E-commerce (exponentieel) blijft groeien de komende jaren.

Het is wel duidelijk dat de markt voor online handel veel potentie heeft. Een laagdrempelige manier om ook online geld te gaan verdienen is producten verkopen via Bol.com. Hierbij koop je (winstgevende) producten in die je vervolgens via Bol.com verkoopt.

Mocht je ook willen gaan verkopen op Bol.com, dan is het verstandig om eerst een praktijk gerichte training te volgen. 

Een andere business model binnen E-commerce is dropshipping. Bij dropshipping heb je zelf geen producten op voorraad. Via je webshop stuur jij de order direct door naar de leverancier. De leverancier verzend het product vervolgens weer direct naar de klant.

Dropshipping is een goedkopere manier van e-commerce. Wel is het goed om te weten dat jij verantwoordelijk blijft dat het product bij de klant terecht komt. Hiernaast kan je ook te maken krijgen met retouren. Hier zal je goede afspraken over moeten maken.

Lijkt dropshipping jou wat, dan kan je ervoor kiezen om een training te volgen. Veel informatie is ook online te vinden, maar niet allemaal op 1 plek. Het vergt je dan ook veel tijd om alles onder de knie te krijgen.

Joshua Kaats heeft een training ontwikkelt, de High Ticket Dropship Academy. Hierin leer je hoe je succesvol kan worden met dropshipping.

3. Online trainingen

Als jij veel kennis op een bepaalt gebied hebt, kan je jouw kennis inzetten om een online training te ontwikkelen. Online trainingen zijn (oneindig) schaalbaar en kunnen daarom voor veel extra inkomsten zorgen. 

Het vergt in het begin veel tijd om een gedegen online training te ontwikkelen en op te zetten. Als je training eenmaal hebt opgezet, kan je hier mooie verdiensten creëren. Aangezien je training online is, creeer je een (semi) passief inkomen! De opleiding zelf hoef je immers niet steeds opnieuw te geven.

Om een e-learning omgeving te ontwikkelen heb je software nodig. Met het software pakket van Huddle kan je je eigen e-learning omgeving opzetten!

Huddle-inhoud-online-inkomstenbronnen-geld-verdienen

Mocht je willen bekijken of het softwarepakket van huddle iets voor jou is, dan kan je het software programma van Huddle voor 14 dagen gratis uitproberen!

4. Affiliate marketing

Affiliate marketing is misschien wel de meest interessantste verdienmodel op het internet. Affiliate marketing kan je op twee manieren inzetten. Je kan jouw eigen (online)product laten promoten of andermans producten promoten op jouw website.

Op het moment dat je jouw eigen product laat promoten kan je een vliegende start maken met je bedrijf. Het mooie hierbij is, is dat je de affiliate (promoter) pas hoeft te betalen bij een succesvol resultaat. Bij een geslaagde transactie weet je dus altijd of het financieel winstgevend is! 

Op het moment dat je werknemers in dienst hebt die je per uur betaalt, dan weet je van tevoren nooit of je de kosten er ook uit gaat halen. Je zou dus kunnen stellen dat affiliates de ideale werknemers zijn.  

Affiliate marketing kan je dus ook in zetten om andermans producten te promoten. Jij bent dan de ideale werknemer:-) Doorgaans gebeurd dit door het hebben van een (niche)website waar je waardevolle blogs plaatst. In deze blog zit dan een (affiliate link)verwijzing naar een ander product. 

De insteek klinkt eenvoudig, maar om succesvol te zijn dien je vastberaden en gedisciplineerd te werk te gaan. De eerste maanden steek je vooral veel energie en tijd in het bouwen van je (niche)website. Dit zal niet direct voor succesvolle leads zorgen.

Veel mensen haken daarom vroegtijdig af omdat het niet snel genoeg resultaat geeft. De verdiensten blijven in het begin uit. Echter als jij structureel bouwt aan je website en waarde aan mensen kan leveren komen de succesvolle leads vanzelf.

Het mooie aan affiliate marketing is dat je het overal kan doen, mits je een laptop en internet hebt. Naarmate je website groeit, zullen je inkomsten ook gaan groeien. Veel mensen spreken ook over een stukje digitale vastgoed.

Een artikel die je vandaag schrijft, kan 2 jaar later ook nog een succesvolle lead opleveren. De vraag die je jezelf vooral moet stellen is, heb jij de discipline en tijd om affiliate marketing tot een succes te maken? 

Affiliate marketing heeft enorm veel potentie, maar je dient er wel tijd en energie in te steken. Dit geldt natuurlijk voor elk business model.

De insteek zal altijd moeten zijn dat je jouw bezoekers zoveel mogelijk waarde geeft. Hoe meer waarde je geeft, des te meer je zal gaan verdienen. Hoe meer bezoekers je naar je website trekt, des te meer inkomsten je kan generen.

Een groot voordeel bij affiliate marketing vind ik dat je de investeringskosten in het begin laag kunt houden. Je hebt hier namelijk invloed op. Je hebt namelijk betaalde software en gratis software die je kan gebruiken.

Wil je nou (extra) kennis op doen over affiliate marketing, dan kan ik de training affiliate marketing revolutie 4.0 van Jacko Meijaard aanraden. De training is tijdelijk met een korting van maar liefst 84% aan te schaffen! Door de korting kost de training slechts 47 euro, dat is het proberen waard toch?

5. Vastgoed

Door het aankopen van vastgoed kan je een mooie (passieve) cashflow(inkomstenstroom) bewerkstelligen. Door het hebben van één of meerdere panden creëer je een extra maandelijkse inkomstenbron die inflatie proof is. Je kan de huur namelijk jaarlijks indexeren.

Zodra je het vastgoed privé aankoopt en voldoet aan de regels die de belastingdienst stelt, hoef je geen belasting te heffen over de huurinkomsten. Het is dan namelijk een belegging en zal worden belast in box 3 (vermogensbelasting). 

Het is wel belangrijk dat je zelf zo min mogelijk inspanningen doet, aangezien de belastingdienst het anders als werk gaat zien.  Het is altijd goed om met een adviseur naar jouw specifieke situatie te kijken.

Een vastgoed belegging is voor de lange termijn. Zodra er een huurder in zit, heeft deze namelijk rechten. Je kan jouw investering daarom niet snel liquide maken. Sommige mensen vinden dit een nadeel.

Veel mensen denken dat je het gehele pand met eigen geld moet aanschaffen. Vastgoedbeleggers maken juist veel gebruik van OPM (others people's money). Hierdoor hebben ze minder eigen geld nodig.

Ze gebruiken een financiering als hefboom. Stel dat je 100.000 euro ter beschikking hebt, dan kan je daar 1 beleggingspand voor kopen. Echter als je voor een gedeelte een financiering neemt, zeg 70% dan hoef je maar 30.000 euro zelf te betalen. Met dezelfde 100.000 euro kan je nu ineens 3 panden kopen, inplaats van 1 pand.

Je ROI (return on investment) zal hierdoor vele malen hoger liggen. Wel zijn er een aantal zaken anders dan bij de aanschaf van je privé woning. Zo zal de waarde in verhuurde staat leidend zijn, wat dus anders is dan de marktwaarde. 

Het is daarom belangrijk om van te voren te begrijpen wat je aan het doen bent. Dit kan je namelijk een hoop eigen geld besparen. Hoe meer eigen geld je over houdt, hoe meer panden je met hetzelfde geld kan kopen. 

Het voordeel van een vastgoedbelegging is dat het direct zorgt voor een positieve cashflow. De huurder betaalt de rente en een gedeelte van de aflossing. Na aftrek van de overige kosten houdt je een positieve cashflow over, als je het natuurlijk juist aanpakt. Doorgaans stijgt de waarde op lange termijn ook. Ook de vastgoedmarkt kent zijn ups and downs en de marktwaarde kan daarom (tijdelijk) dalen.

Wil je nu ook gaan investeren in vastgoed, maar weet je niet waar je moet beginnen? Volg dan een (praktijk) gerichte vastgoed training om dure (onnodige) fouten te voorkomen.

Ik bezit zelf ook vastgoed en heb 2 praktijkgerichte trainingen gevolgd. Voor mij waren dit de waardevolste trainingen die ik ooit heb gevolgd en had het geld binnen no-time terug verdient.

Mocht je nou een vastgoed training willen volgen, dan kan ik de training van Thierry Stokkink CASHFLOWBOOST zeker aanraden (slechts 195,- ex. BTW!). 

Casflowboost

Als je geinteresseerd bent in beleggen in vastgoed, lees dan ook mijn blog "15 tips voordat je gaat investeren in fysiek vastgoed"

6. Bnbverhuur

Door het verhuren van een chalet, vakantiewoning of appartement kan je een extra inkomstenbron generen. Dit kan je doen door een recreatiewoning aan te schaffen en te verhuren of (deels) je eigen woning te verhuren als je (tijdelijk) afwezig bent.

Zeker als je affiniteit hebt met vastgoed is dit verdienmodel interessant. Als je het juist aanpakt kan je hier een semi passief inkomen mee generen!

Tuurlijk komen er ook regels bij kijken, het is daarom goed om eerst alles uit te zoeken voordat je aan je bnb verhuur avontuur begint.

Er zijn namelijk ook gemeentes die regels hebben opgelegd m.b.t. bnb verhuur. Ook moet je kunnen doorrekenen of het object winstgevend is, voordat je een recreatiewoning aanschaft.

Op het moment dat je jouw eigen woning tijdelijk wilt verhuren is het goed om na te gaan of dit van jouw hypotheekverstrekker mag en de Gemeente waarin je woont.

Je kan zelf alles uitzoeken omtrent de wet en regelgeving of je volgt een cursus waarbij je een bewezen strategie leert.

Nikki & Priscilla hebben meerdere jaren ervaring in recreatief verhuur en hebben de bnbverhuurcursus 3.0 ontwikkeld. Hierin is alles opgenomen wat je moet weten voordat je vastgoed gaat verhuren aan toeristen.

bnbverhuurcursus 3.0

Naast de complete cursus bieden ze ook een gratis training en e-book aan.

7. Day traden

Daytraden(daghandel) is een manier van beleggen, waarbij je dagelijks in- en uitstapt op een positie, vaak meerdere keren per dag.

Daytraders handelen vaak op basis van grafieken en technische analysies. Het is belangrijk dat je een werkende strategie ontwikkelt die bij je past en je daaraan houdt. 

Dit is bij veel mensen een geliefde vorm van beleggen omdat je snel resultaten kan boeken. Realiteit is ook dat het merendeel van de traders geld verliest.

Ook hierbij geldt dat het raadzaam is om te investeren in kennis, voordat men begint. Als je niet weet wat je aan het doen bent, kan het resulteren in verliezen. 

Het grotendeel van de daytraders neemt een positie in een aandeel, valuta, cryptocurrencie of index in.  Hierbij is het belangrijk dat er voldoende prijsbeweging is, oftewel volatiel is.

Het is de bedoeling om optimaal gebruik te maken van prijsfluctuaties.

Kies een coach of training die aan de hand van een trackrecord kan aantonen dat hij succesvol is in wat hij doet. Alhoewel je snel resultaten kunt behalen, is het een skill die je onder de knie moet krijgen en dit kost tijd.

Mocht je interesse hebben om te gaan traden, dan kan ik je de trading cursus van FXminds aanbevelen. 

Day traden hoeft niet direct full-time. 1 a 2 uur per dag is voldoende om aan de slag te gaan als day trader. Hiermee kan je een extra inkomen generen naast je huidige job! 

8. Beleggen

Beleggen doe je voor de lange termijn. Als je een goed uitgebalanceerde beleggingsportefeuille hebt kan je hier jaarlijks tussen de 6 en 10% vermogensgroei mee creëren. Een en ander is wel afhankelijk hoeveel risico je met je belegging wilt nemen.

Over het algemeen gaat een hoger risico gepaard met meer rendement. Het is belangrijk om ook voldoende spreiding aan te brengen in je portefeuille.

In je beleggingsportefeuille kan je aandelen, (staats)obligaties, crypto, cash en commodities(grondstoffen).

Goud wordt door (institutionele) beleggers en overheden gezien als "veilige haven". Veel beleggers houden daarom ook een klein percentage edelmetalen aan (goud, zilver en platina) in hun portefeuille.

Zelf koop ik maandelijks via een spaarplan bij GoldRepublic goud, zilver en platina aan. Zo bouw ik mijn positie in goud, zilver en platina steeds verder uit. 

Het voordeel bij GoldRepublic is dat je eigenaar wordt van een fysiek stuk(je) goud, zilver of platina. GoldRepublic draagt er zorg voor dat je edelmetalen veilig worden opgeslagen en bewaard.

GoldRepublic is een Nederlands bedrijf wat extra zekerheid zorgt. Mocht je meer willen weten over GoldRepublic lees dan mijn blog "Is GoldRepublic betrouwbaar en wat zijn mijn ervaringen".

Een ETF (Exchange Traded Funds) is een makkelijk manier om tegen lage kosten een maandje met meerdere aandelen, obligaties en commodities aan te kunnen kopen. Zeker als beginner is dit een eenvoudige manier om snel spreiding aan te brengen aan hun portefeuille.

9. Start je eigen Youtube kanaal!

Met een eigen YouTube kanaal kan je inkomsten generen, het vraagt wat effort maar met een dosis vastberadenheid is er veel geld mee te verdienen. Hieronder zijn manieren opgenomen op welke manieren je online geld kan verdienen met YouTube:

  1. Advertentie-inkomsten: Door middel van advertenties die weergegeven worden in jouw video's kan je online geld verdienen. Wel dien je jouw kanaal te koppelen aan het Google Adsense-programma en moet je voldoen aan de minimale eisen voor weergaven en abonnees.
  2. Partnerprogramma's: Je kunt deelnemen aan het YouTube Partner Program (YPP), waarbij je een deel van de advertentie-inkomsten ontvangt. Aan dit programma zijn eisen verbonden. Je moet minimaal 1000 abonnees en minimaal 4.000 uur aan bekeken content hebben in de afgelopen 12 maanden. 
  3. Gesponsorde inhoud: Door het promoten van merken in je video's kan je geld verdienen.
  4. Affiliate marketing: Promoot producten of diensten in je video's. Door middel van affiliate-links krijg je commissies zodra kijkers via jouw link producten kopen.
  5. Merchandise verkopen: Verkoop je eigen merchandise zoals t-shirts, truien of andere producten via de YouTube Merch Shelf.
  6. Lidmaatschappen: Met het YouTube-kanaal-lidmaatschapsprogramma kun je exclusieve inhoud aanbieden aan betalende abonnees, die maandelijks een vast bedrag betalen.
  7. Super Chats en Super Stickers: Tijdens livestreams kunnen kijkers betalen om hun berichten op te laten vallen in de chat en stickers te gebruiken.
  8. Crowdfunding: Je kan platforms zoals Patreon of Kickstarter gebruiken om gebruikers bij te laten dragen aan je kanaal in ruil voor speciale content of beloningen. 
  9. Online cursussen en coaching: Mocht je expertise hebben op een specifiek gebied, dan kan je online cursussen aanbieden.
  10. YouTube Premium-inkomsten: Je kan een gedeelte van de abonnementskosten ontvangen die YouTube Premium-gebruikers betalen om advertenties over te slaan.

Wil je geld verdienen met je eigen YouTube kanaal? Maak dan een vliegende start en investeer in kennis in de vorm van een online training van Cash Cow Academy van Jelline Brands.

Via Snelvermogenopbouwen.nl kom je in aanmerking voor een korting van 200 euro! (Gebruik hiervoor de code SNELVERMOGEN200).

10. Copywriter

Een copywriter is een tekstschrijver die veelal voor bedrijven werkt. Ze schrijven wervende of reclame teksten. Als copywriter kan jij bedrijven helpen om aan klanten te komen. Hier betalen bedrijven graag (veel) geld voor. Hoe beter jij bent, hoe meer je er mee kan verdienen.

Uiteraard kan je jouw skills op meerdere plekken inzetten en kan jij je specialiseren in een bepaalde niche. Wel is het zaak dat jij de Nederlandse taal goed beheerst en je makkelijk kan schrijven, maar dit spreekt voor zich. Je kan ook een training volgen om de skill beter te leren beheersen.  

Wil je aan de slag als copywriter, maar heb je momenteel nog weinig ervaring als tekstschrijver? Doyoucopy heeft een eenvoudige en snel te volgen cursus opgezet. Door het volgen van de cursus maak je een vliegende start als copywriter!

Disclaimer: Ik ben geen financieel adviseur. Ik mag en kan daarom geen (persoonlijk) financieel advies geven. De content op deze site is enkel informatief en educatief bedoeld en kan incomplete of onjuiste informatie bevatten. Snelvermogenopbouwen.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor (eventuele) schade die je hebt geleden door het navolgen van informatie op deze site. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen keuzes. Beleggen brengt risico’s met zich mee en je kan (een deel van) je inleg verliezen. Meer informatie vind je in onze disclaimer.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You might also like

>