oktober 21

0 comments

3 must read boeken die de goudprijs laten stijgen!

Goudprijs-goud-kopen

Wil je goud kopen? Lees dan de onderstaande 3 boeken om je te verdiepen in goud en kom meer te weten over de (historische) goudprijs en hoe jij ook goud kunt kopen!

Via snelvermogenopbouwen.nl kan je tijdelijk (van 23-10-2023 tot 06-11-2023) 1 gram gratis goud bemachtigen als je een (nieuw) account bij Goldrepublic opent! 

1 gram goud heeft momenteel een goudprijs waarde van +/- 60 euro!

Het is belangrijk dat je via de onderstaande button naar de pagina van GoldRepublic gaat. Op deze manier weet GoldRepublic dat je via Snelvermogenopbouwen.nl bent gekomen en zijn ze in staat om jouw gratis gram goud middels de actie te alloceren.

Om in aanmerking te komen voor de gram gratis goud is het belangrijk om voor 06-11-2023 een account te creëren, valideren en een aankoop van (minimaal) 100 euro doet.

Goldrepublic-actie-gratis-goud

Disclaimer(actie): Snelvermogenopbouwen.nl kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor het daadwerkelijk alloceren van de gram goud. De actie is vanuit GoldRepublic geïnitieerd en aan de deelname kunnen geen rechten worden ontleend.


Wil je eerst meer over GoldRepublic weten voordat je een account bij GoldRepublic gaat openen? Lees dan mijn review: Review + ervaring GoldRepublic en Hoe kun je veilig fysiek goud kopen bij GoldRepublic?

1. Chaos zonder goud!

GoldRepublic-goudprijs-goud-kopen

Bart Brands werkt als edelmetaalspecialist bij GoldRepublic. Hij heeft onlangs ook een boek uitgebracht, Chaos zonder goud! Bart neemt je mee in de historie van goud en laat zien hoe je kan leren van de geschiedenis.

2. Van goud tot Bitcoin!

Goud-kopen-goudprijs

In deze tijd van grote financiële, maatschappelijke en geopolitieke veranderingen duizelt het velen. Jongeren kunnen amper een huis kopen en hebben geen zekerheid over hun toekomst, ouderen maken zich zorgen over hun spaargeld en hun pensioengeld. De kloof tussen rijk en arm groeit en steeds meer mensen verliezen het vertrouwen in het geldsysteem. 

Het huidige kantelpunt is niet uniek. Verre van. In dit boek lees je over soortgelijke situaties, over de ondergang van wereldmachten en hun valuta. Dat begon vaak wanneer goud als solide basis van het monetaire systeem werd verlaten. De laatste decennia hebben we het goud ingeruild voor staatsleningen. Een systeem gebaseerd op schuld dus. Onwaarschijnlijk, maar waar.  

Als je dit boek heeft gelezen, begrijpt je pas echt hoe fragiel ons financiële systeem is geworden en hoe de historie dient als leidraad voor de toekomst. Er worden een aantal scenario’s beschreven. Welke valkuilen er zijn en hoe je die kunt vermijden. Ook wordt er ingegaan hoe je jouw vermogen kan beschermen in tijden van crisis en welke cruciale rol goud, Bitcoin en andere cryptomunten hierin spelen. De acteurs leggen ook uit hoe je deze veilig kunt kopen, bewaren etc. 

3. Keerpunt 1971

goud-kopen-goudprijs-keerpunt 1971

Op zondag 15 augustus 1971 kondigt president Richard Nixon de belangrijkste economische gebeurtenis aan sinds de uitvinding van het geld, waardoor de economie en onze maatschappij voorgoed veranderen.

De komst van de euro en de bitcoin, werkende armen, de spanningen met China, de negatieve spaarrente, de crisis sinds 2007 en nog andere gebeurtenissen, blijken veroorzaakt te zijn in 1971 met de loskoppeling van de goudstandaard; een keerpunt in onze geschiedenis. 

De acteur beschrijft de ontwikkelingen en voorspelt daarnaast een nieuwe periode van economische voorspoed.

Disclaimer: Ik ben geen financieel adviseur. Ik mag en kan daarom geen (persoonlijk) financieel advies geven. De content op deze site is enkel informatief en educatief bedoeld en kan incomplete of onjuiste informatie bevatten. Snelvermogenopbouwen.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor (eventuele) schade die je hebt geleden door het navolgen van informatie op deze site. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen keuzes. Beleggen brengt risico’s met zich mee en je kan (een deel van) je inleg verliezen. Meer informatie vind je in onze disclaimer.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You might also like

>