februari 17

0 comments

Top 3 must read boeken voor beginners over investeren in vastgoed

Boeken-investeren-vastgoed

Hieronder is een top 3 must read boeken opgenomen (voor beginners) over investeren in vastgoed. Laat jouw vastgoed avontuur naar een financieel vrij leven maar beginnen!

1. Koop je rijk - Myrthe de Groot

Boeken-investeren-vastgoed
Beleggen in vastgoed ingewikkeld of alleen voor rijken? Helemaal niet! Myrthe de Groot legt je in ‘Koop je Rijk’ uit hoe gemakkelijk het is om in stenen te beleggen en leert je alle tips & tricks.

Iedereen kan investeren in vastgoed. Je hoeft niet over veel geld te beschikken of overmatig rekentalent. Dat is de boodschap van ‘Koop je Rijk’. Of je beleggen overweegt voor je pensioen, voor extra inkomen of meer zekerheid of vrijheid, vastgoed is een eenvoudige manier om geld voor je te laten ­werken.

Myrthe de Groot rolde bij toeval in het vastgoed. Nu helpt ze met haar bedrijf Actief vele andere vastgoedbeleggers van klein tot groot. In dit boek laat ze zien dat in stenen beleggen voor iedereen is weggelegd en dat je met weinig geld kunt beginnen. Ze neemt je stap voor stap mee door het hele proces en legt onder andere uit hoe je je doelen bepaalt, waar je aantrekkelijk vastgoed vindt en hoe je het het beste financiert. Lees ook over het hefboomeffect waardoor je vermogen nog sneller groeit en hoe je valkuilen kunt vermijden.

In duidelijke, no-nonsense taal vertelt Myrthe je dat investeren niet eng is, maar juist slim en maakt ze alle principes achter beleggen in vastgoed helder. Verder komen er allerlei specialisten aan het woord en andere ervaringsdeskundigen zoals beleggers in garageboxen en woningen maar ook hele appartementencomplexen of winkelcentra.

Myrthe de Groot - Koop je rijk

2. Succesvol investeren in vastgoed - Hendrik Chan

Boeken-investeren-vastgoed

Ben je het ook beu dat het spaarboekje niets meer opbrengt? Heb je ook schrik dat je met een mager pensioentje niet zult rondkomen? Of wil je gewoon een appeltje voor de dorst?

Dan biedt dit boek je een oplossing aan. Leer in 8 stappen hoe ook jij in Vlaanderen succesvol kunt investeren in vastgoed, zodat je niet langer werkt voor geld, maar zodat geld voor jou werkt. Zo verwerf je na verloop van tijd een passief inkomen en krijg je tijd om te doen wat je écht wilt.

Je krijgt hiervoor inzichten en tips uit eerste hand van vastgoed expert en medeoprichter van M3 makelaars, Hendrik Chan.

Hendrik Chan - Succesvol investeren in vastgoed

3. Zo word je steenrijk - Frank van Rycke

Boeken-investeren-vastgoed

Dit boek maakt brandhout van een aantal verlammende clichés: 

-Huizen zijn veel te duur. 

-Wacht om te kopen tot de prijzen dalen.

-Morgen barst de vastgoedbubbel.

-Wie nu koopt is morgen zijn centen kwijt.

-Je kan geen woning kopen zonder de financiële hulp van ouders of familie.

-Straks worden huurinkomsten belast. Verhuren brengt dan niets meer op.

-Met huurders heb je toch alleen maar last.

Het is tijd om hiermee af te rekenen. Mensen laten zich te veel angst aanpraten. Wat je nodig hebt zijn de kennis van de spelregels, een goede dosis gezond verstand en de bereidheid om hard te werken.

Wie dat écht wil kan vandaag koopjes doen. Er liggen enorme kansen voor het grijpen. Iedereen kan het. En iedereen zou het moeten doen. In `Zó word je steenrijk' legt de vastgoedspecialist stap voor stap uit hoe je dat aanpakt. Daarbij neemt hij geen blad voor de mond. Banken, makelaars en andere tussenpersonen krijgen een veeg uit de pan.

Frank van Rycke - Zo word je steenrijk


Op het moment dat je serieus wilt beginnen met investeren in vastgoed, helpt een coach jou om je doelen sneller te bereiken. Martijn van den Berg heeft een waardevolle cursus ontwikkelt, Vrijheid vastgoed.

Zodra je de cursus volgt krijg je toegang tot een waardevolle (liked-minded people) community. Hiernaast kan je gebruik maken van wekelijkse coaching sessies!

Mocht je meer over de inhoud van de cursus willen weten en mijn persoonlijke ervaringen, lees dan ook mijn artikel "Review: mijn ervaringen met de cursus Vrijheid Vastgoed van Martijn van den Berg".

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You might also like

>