augustus 30

0 comments

In 3 eenvoudige stappen Bitcoin kopen via Bitvavo

Bitvavo-Bitcoin-kopen

Via de Nederlandse Bitvavo exchange kun je eenvoudig en snel Bitcoin of andere cryptocurrencies kopen en dit vanaf 5 euro!

Zeker als beginner is Bitvavo een gebruiksvriendelijke en betrouwbare exchange.

Voordat je Bitcoin of een andere coins of tokens kunt kopen, dien je eerst een (gratis) account bij Bitvavo aan te maken.

Kopen via Bitvavo

Nadat je bent ingelogd krijg je een overzicht te zien van jouw portfolio en alle beschikbare digitale valuta's.

Stap 1

Zorg dat je voldoende geld op je wallet/account hebt staan om de door jouw gekozen digitale valuta aan te schaffen.

Mocht je nog geen geld op jouw account hebben staan dan kun je snel en eenvoudig via iDeal geld storten. Klik op "tegoed storten"  

Bitvavo-portfolio

en geef vervolgens het bedrag en gewenste betaalmethode op. Klik vervolgens op "doorgaan".

Bitvavo-Bitcoin-kopen

Vervolgens kun je de betaling afhandelen middels de gewenste betaalmethode.

Stap 2

Kies de gewenste digitale valuta en klik hier op. Je komt vervolgens op een nieuwe pagina en kunt nu kiezen op de digitale valuta te kopen of te verkopen. Kies op "kopen".

Vul nu het gewenste aankoopbedrag in of het gewenste aantal coins/tokens.

Bitvavo-Bitcoin-kopen-digitale-valuta

Zodra je een bedrag hebt ingevuld worden de handels- en spreadkosten meteen inzichtelijk gemaakt. Ook licht de knop "kopen" op.

Stap 3

Zodra je op de button "kopen" drukt wordt de order direct uitgevoerd en wordt de geselecteerde valuta bijgeschreven in je wallet en opgenomen in je portfolio.

Bitvavo-valuta-kopen

Klik op "doorgaan" en je keert weer terug naar het beginscherm.

Heb je nog twijfels over de betrouwbaarheid van Bitvavo? Lees dan ook mijn blog "Review: is Bitvavo betrouwbaar en wat zijn de voor- en nadelen?".

Mocht je meer willen weten over het ontvangen van staking (rente), lees dan ook mijn blog "Staking op Bitvavo: wat is het en welke percentage vergoeding ontvang je?"


Disclaimer: Ik ben geen financieel adviseur. Ik mag en kan daarom geen (persoonlijk) financieel advies geven. De content op deze site is enkel informatief en educatief bedoeld en kan incomplete of onjuiste informatie bevatten. Snelvermogenopbouwen.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor (eventuele) schade die je hebt geleden door het navolgen van informatie op deze site. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen keuzes. Beleggen brengt risico’s met zich mee en je kan (een deel van) je inleg verliezen. Meer informatie vind je in onze disclaimer.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You might also like

>