augustus 11

0 comments

Verkopen op Amazon? Lees deze 2 boeken voor waardevolle tips en tricks!

Amazon-verkopen-must-read

Wil je ook beginnen met verkopen op Amazon? Door het lezen van deze twee boeken maak je geen onnodige fouten en bespaar je veel tijd!

De boeken staan vol met waardevolle tips en tricks, zodat jij direct een voordeel hebt op je concurrenten!

1. Nu of nooit op Amazon - Bas Urlings

Amazon-gratis-boek

Via Amazon kun je wereldwijd producten verkopen, zonder een vaste werkplek te hebben! Dit boek zit vol met praktische handvaten om een goede start te kunnen maken met jouw e-commerce bedrijf. 

Bas Urlings is zelf succesvol ondernemer en helpt andere mensen hetzelfde te doel te bereiken. Hij reisde 2 jaar lang rond de wereld, terwijl zijn bedrijf operationeel bleef.

Het boek is momenteel aan te schaffen tegen enkel de verzend/verpakkingskosten!

Bas Urlings - Nu of nooit op Amazon

2. Alles wat je moet weten over verkopen via Amazon - Marco Coninx

Amazon-verkopen

Amazon is momenteel het grootste e-commerce bedrijf ter wereld. Door producten te gaan verkopen via Amazon, kun je profiteren van de traffic en het vertrouwen in Amazon!

Het voordeel van Amazon is, dat ze jou in staat stellen om producten wereldwijd te verkopen. In dit boek zijn alle praktische stappen opgenomen om jouw eerste Amazon-omzetten te kunnen verdienen. Dit boek is een bewezen succesplan om succesvol te kunnen verkopen op Amazon.

Marco Coninx - Alles wat je moet weten over verkopen via Amazon

Door het lezen van de bovenstaande 2 boeken kun jij een vliegende start maken met jouw E-commerce business. Door het toepassen van de tips en tricks, hoef jij geen onnodige fouten te maken. Hierdoor zal jij veel tijd en geld besparen!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You might also like

>