december 5

2 comments

Hoe kun je veilig fysiek goud, zilver en platina kopen bij GoldRepublic?

fysiek-goud-goldrepublic

Kopen van fysiek edelmetalen goud, zilver en platina kan eenvoudig en veilig via GoldRepublic. Bij GoldRepublic kun je investeren in fysiek goud, zilver en platina

De actuele goudprijs, zilverprijs en platinaprijs worden constant bijgewerkt. Je koopt het edelmetaal dan ook tegen de actuele koers.

Indien je jouw edelmetaal weer wilt verkopen, plaats je met het zelfde gemak een verkoopopdracht.

Via snelvermogenopbouwen.nl kan je tijdelijk (van 23-10-2023 tot 06-11-2023) 1 gram gratis goud bemachtigen als je een (nieuw) account bij Goldrepublic opent! 

1 gram goud heeft momenteel een waarde van +/- 60 euro!

Het is belangrijk dat je via de onderstaande button naar de pagina van GoldRepublic gaat. Op deze manier weet GoldRepublic dat je via Snelvermogenopbouwen.nl bent gekomen en zijn ze in staat om jouw gratis gram goud middels de actie te alloceren.

Om in aanmerking te komen voor de gram gratis goud is het belangrijk om voor 06-11-2023 een account te creëren, valideren en een aankoop van (minimaal) 100 euro doet.

Stap 1: 

Nadat je een account hebt aangemaakt en bent ingelogd, klik je op de pull down menu “kopen”. Hier kan je de keuze maken tussen het kopen van goud, zilver en platina.

Mocht je in een later stadium je gebruikersnaam of wachtwoord vergeten zijn, dan kun je deze eenvoudig opvragen.

aankopen-fysiek-goud-zilver-platina

Stap 2:

In dit voorbeeld gaan we platina aankopen. Nadat je op “platina kopen” hebt gedrukt, kan je op de button “begin meteen met het kopen van platina” drukken.

Aankopen-fysiek-goud-zilver-platina

Stap 3:

In het onderstaande dien je het onderstaande in te vullen:

Actie -> kopen

Edelmetaal -> platina

Kluislocatie -> Zürich(platina kan alleen opgeslagen worden Zürich)

Type order -> Bestens(Bij “bestens” koop je tegen de actuele prijs. Zodra je “limiet” aanklikt kan je een minimum(verkoop) of maximum(aankoop) bedrag opgeven.

Order op basis van -> Bedrag (hier kan je je gewenste bedrag invullen. Bij baarvolume kan je het gewicht opgeven.

Aankopen-fysiek-goud-zilver-platina

Stap 4:

Op het moment dat je geen geld op je account hebt staan, kan je direct via iDeal het geld overboeken.

aankopen-fysiek-goud-zilver-platina

Stap 5:

Nadat het geld is overgeboekt, zal de opdracht direct worden uitgevoerd. Vervolgens krijg je de orderdetails te zien. In dit voorbeeld hebben we voor 50 euro platina aangekocht, oftewel 1,881 gram.

aankopen-fysiek-goud-zilver-platina

Van het bovenstaande ontvang je een bevestiging per email. Zodra de order definitief is gerealiseerd ontvang je hier een bevestiging van per email.

De volgende stap is dat je aangekochte edelmetaal naar de aangegeven kluis getransporteerd gaat worden. Zodra het edelmetaal is aangekomen en verwerkt ontvang je per mail de gegevens van jouw (gedeelde) baarnummer.

Wil je ook veilig beleggen in fysiek goud, zilver of platina, open dan snel een gratis account bij GoldRepublic

Heb je twijfels om een account bij GoldRepublic te openen? Lees dan ook mijn review "Review + ervaring GoldRepublic - verstandig om hier je goud te kopen?".

Disclaimer: Ik ben geen financieel adviseur. Ik mag en kan daarom geen (persoonlijk) financieel advies geven. De content op deze site is enkel informatief en educatief bedoeld en kan incomplete of onjuiste informatie bevatten. Snelvermogenopbouwen.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor (eventuele) schade die je hebt geleden door het navolgen van informatie op deze site. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen keuzes. Beleggen brengt risico’s met zich mee en je kan (een deel van) je inleg verliezen. Meer informatie vind je in onze disclaimer.


 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  You might also like

  >

  Download gratis mijn ebook:

  15 assets om in te investeren!

  vermogensplan opstellen voor de startende investeerder!


  Start vandaag nog met vermogen opbouwen!