augustus 1

0 comments

2 must read boeken over het starten met verkopen op Bol.com

must-read-Bol.com

Veel mensen weten Bol.com te vinden als ze iets willen kopen, maar relatief weinig mensen weten dat ze zelf ook (laagdrempelig) kunnen starten met verkopen op Bol.com. Door zelf te gaan verkopen op Bol.com kun je een mooie (extra) online inkomstenbron generen! 

Op het moment dat je gaat verkopen via Bol.com kun je jouw eigen E-commerce bedrijf oprichten. Het voordeel van Bol.com is, dat veel mensen het platform al weten te vinden. Veel potentiële klanten beginnen namelijk te zoeken naar hun producten via Bol.com. 

Hieronder zijn twee must read boeken opgenomen, die jou helpen om ook succesvol te kunnen verkopen op bol.com!

1. Van Zero naar Hero op bol.com - Tina Gosravani & Sander Roex

Bol.com-E-commerce-must-read

Bol.com is wellicht de grootste en bekendste online retail platform van Nederland en België. Zowel consumenten als verkopers vinden steeds vaker de weg naar Bol.com. 

De vraag is nu alleen hoe je als verkooppartner ervoor kunt zorgen dat de consument tussen de miljoenen artikelen en vele aanbieders kiest voor jouw producten. Hoe kom je bovenaan te staan bij bol.com? Kun je het gedrag van de bezoeker beïnvloeden? Hoe richt je de componenten in die van belang zijn bij het succesvol verkopen via bol.com? Op deze en vele andere vragen krijg je in dit boek antwoord.

Van Zero naar Hero op bol.com is een praktische en prettig geschreven gids over zakelijk verkopen via bol.com. Dit boek is geschreven voor iedereen die bol.com als distributiekanaal in wil zetten of dit reeds doet. 

In dit boek zijn belangrijke facetten opgenomen om een goede en succesvolle start op Bol.com te kunnen maken.

Een must read als je wilt starten met verkopen via Bol.com!

Tina gosravani & Sander Roex - Van Zero naar Hero op bol.com

2. Bollionaire - alles over verkopen op bol.com - Jurgen van Zeitveld & Sam van Lierop

Bol.com-must-read-e-commerce

Als je op zoekt bent naar een nieuwe bron van inkomen is het boek Bollionaire - alles over verkopen op Bol.com een must read om te lezen.

In dit boek leer je alle in's en out's die jou gaan helpen om ook succesvol te kunnen verkopen op Bol.com. Het gehele traject is opgenomen, van inschrijving bij de Kamer van Koophandel tot het opschalen naar 250k+ per jaar aan omzet. Naast alle tips die zijn opgenomen, behandelen ze ook de mogelijke valkuilen.

Dit boek is een "must have" als je wilt (beginnen met) verkopen op Bol.com! 

Jurgen van Zeitveld & Sam van Lierop - Bollionaire

Mocht je op zoek zijn naar andere inkomstenbronnen, lees dan ook mijn blog "10 (extra) inkomstenbronnen om (online) geld te verdienen".

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You might also like

>