Over mij

Last updated on november 30, 2020

Ik ben Michel en woon in het midden van het land, getrouwd en vader van een jong gezin. Ik heb een full-time job en daarnaast houd ik mij graag bezig met investeren. Het fascineert mij om met geld, geld te maken. Het geeft mij dan ook veel energie om mijn vermogen te zien groeien!

Hiernaast geloof ik in het hebben van meerdere inkomstenbronnen. In mijn privé tijd steek ik veel energie en tijd om meerdere inkomstenbronnen op te zetten.

Mijn doel is om voor mijn veertigste levensjaar een self-made miljonair te zijn. Hierbij gaat het mij niet zo zeer om het geld. Het gaat mij om de persoon die ik daarvoor moet worden. Ik kom niet uit een rijke familie en alles wat ik tot nu toe heb opgebouwd heb ik zelf gecreëerd.

Mijn overtuiging is dat je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen leven. Hierbij wil ik niet afhankelijk zijn van 1 inkomstenstroom of de overheid. Daarom ben ik recent gestart met het creëren van meerdere inkomensbronnen. Deze affiliatie website is daar 1 van.  

Het proces is voor mij belangrijker dan de uitkomst. De uitkomst is enkel het gevolg van de acties die ik heb ondernomen. Dit gaat met vallen en opstaan, dit is dan ook een groot leerproces. Fouten zijn er om er van te leren en te groeien.

Waarom deze website?

Alles omtrent investeren en vermogensopbouw is een grote interesse van mij en wil mijn ervaringen met jullie delen. In mijn zoektocht naar persoonlijke en financiële groei neem ik jullie graag mee. Ik hoop dan ook dat ik middels deze website jullie kan inspireren en informeren om jullie eigen doelen te verwezenlijken.

>