januari 8

0 comments

Review: Het Antivirus (Tibor) - De weg van de weerstand!

Tibor-Antivirus-review

De online training Het Antivirus - De weg van de weerstand gaat jou helpen om grip te krijgen over je eigen leven. Door weerstand op te zoeken ipv te vermijden kun jij ook voluit van het leven gaan genieten!

Het Antivirus - De weg van de weerstand is een laagdrempelige training om jouw leven weer terug te pakken! In deze blog kom je erachter wie Tibor is, wat de inhoud van training is en wat mijn persoonlijke ervaringen zijn, lees dus snel verder!

Wie is Tibor Olgers?

Tibor is een Ex-teamleider van de speciale eenheid. Hij is schrijver, s preker en heeft 11 jaar ervaring als business en bulletproof life coach.

Tibor heeft een confronterende, maar rechtstreekse aanpak. Of deze aanpak bij jouw past is persoonlijk.

Social media

Tibor is actief op meerdere social media kanalen. Op wekelijkse basis deelt hij nieuwe video's op YouTube en post hij nieuwe content op Instagram. Hiernaast heeft hij ook een account op Facebook en Linkedin.

Tibor-review
Tibor-review
Tibor-review

Over Het Antivirus - De weg naar de weerstand

Betrouwbaar?

Tibor-review-google

Tibor.nl coaching & consultancy BV staat netjes ingeschreven bij de KvK als een BV en is actief sinds 2007.

KVK-nummer: 8187572

Tibor.nl krijgt 5 van de 5 sterren in Google, uit 297 reacties!

Inhoud Het Antivirus

De online training bestaat uit 8 lessen. In de lessen worden opdrachten meegegeven die je kunt uitvoeren. Vanzelfsprekend geeft de training de meeste waarde als je de oefeningen ook daadwerkelijk uitvoert!

Naast de modules en bijlagen zitten er ook nog extra onderdelen/ content opgenomen.

review-tibor-antivirus

Voor- en nadelen

  • Online training, op elk moment te volgen
  • Laag aanschafbedrag
  • Waardevolle lessen en opdrachten
  • bijlagen dien je uit te printen, je kan het niet digitaal invullen

Mijn persoonlijke ervaringen

Ik volg de (online) content van Tibor. Hierin is hij scherp en recht door zee, dit moet je aanspreken. Persoonlijk vind ik het een duidelijke manier van communiceren en zet je aan het denken over je eigen privé situatie en hoe je business wilt opzetten.

Investering

De investering voor de training is laagdrempelig, zodat deze toegankelijk is voor een breed publiek.

Tibor-Olgers-recensie

Eindoordeel

Is de online training zijn geld waard?

Of de training zijn geld waard is, ligt er aan met welke intentie je de training wilt volgen. In de training zitten namelijk opdrachten opgenomen. De opdrachten zorgen voor ervoor dat je echt wat uit de training kunt halen. Dus wil je echt aan de bak met jezelf? Dan is de training zeker zijn geld waard en voor het aanschafbedrag een no-brainer om aan te schaffen!


Tibor heeft ook project Hemera  opgezet. Een productiejournaal voor gecombineerd met een korte brief. Voor winst in je business én je privé leven.

Voor een maandelijkse vergoeding (maandelijks opzegbaar) kun jij ook uit maken van dit project. Mocht je meer willen weten klik dan op de bovenstaande link.

More...

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You might also like

>