juli 25

1 comments

Review: training cashflowboost - met je overwaarde in vastgoed (Thierry Stokkink)

Cashflowboost-vastgoed-overwaarde-review

Investeren in vastgoed kan ook met weinig eigen middelen. Door het inzetten van je overwaarde van je eigen koopwoning kun jij nu ook starten met het investeren van fysiek vastgoed!

Thierry Stokkink heeft een laagdrempelige training opgezet voor de beginnende vastgoedbelegger. De training Cashflow boost - Met je overwaarde in vastgoed is zo opgezet dat de training interessant is voor als je 0 tot 3 panden in bezit hebt. Lees mijn persoonlijke bevindingen in deze review!

Wie is Thierry Stokkink?

Achtergrond

Thierry Stokkink is geboren in 1984 en eigenaar en oprichter van Thuiz hypotheken. Hij is getrouwd en heeft 3 kinderen. Ze wonen momenteel in Wieringerwerf.

Vanaf 2017 is hij voor zichzelf begonnen, daarvoor was hij in loondienst als financieel/hypotheekadviseur. Middels Thuiz hypotheken helpen ze klanten bij het kopen van hun woonhuis, bedrijfspand of vastgoedportefeuille. 

Content

Thierry heeft zijn eigen YouTube kanaal "investeren in vastgoed voor de verhuur" en is ook actief op Facebook, LinkedIn en Instagram.

Thuiz hypotheken

Thuiz hypotheken BV is opgericht in 2017 . Eerst als eenmanszaak en vanaf 2019 als BV. Thierry Stokkink wil middels zijn bedrijf ervaren ondernemers/klanten helpen bij het kopen van hun woonhuis, bedrijfspand of vastgoedportefeuille.

Over Cashflowboost - Met je overwaarde in vastgoed

Cashflowboost is in 2021 opgericht door Thierry Stokkink. Hij heeft zijn eigen ervaringen omgezet in een laagdrempelige training. Hij laat op een eenvoudige wijze zien hoe ook jij kunt gaan investeren in vastgoed.

Naast zijn opgedane praktijkervaringen heeft hij ook bekende mensen geïnterviewd die in het vastgoed zitten om meer kennis te verkrijgen. Hij heeft o.a. gesproken met Imed Baatout, Martijn van den Berg, Lia de Bruyn en Vasco Rouw.

Betrouwbaar?

Thuiz hypotheken BV staat netjes ingeschreven bij de KvK en is actief sinds 2017 (vanaf 2019 als BV).

KvK nummer: 76711048

In google krijgt Thuiz hypotheken BV 4,7/5 sterren.

Cashflowboost-review-Thierry-Stokkink

Mijn persoonlijke ervaringen zijn positief. Voor de kan ik geen negatieve reacties terugvinden op het internet.

Inhoud Cashflowboost

De training is opgebouwd in 8 modules en meerdere bonussen.

review-cashflowboost-vastgoed

Modules:

 1. Wat wil je bereiken?
  1. In de eerste module ga je jouw vastgoed doelen vaststellen. Er zijn meerdere thema's opgenomen waar je uit kunt kiezen. Hiernaast zijn er ook handige bijlagen opgenomen waar je gebruik van kunt maken (doelstelling bepalen, checklist, voortgang)
 2. Hoe goed heb je het voor elkaar?
  1. In deze module ga je jouw financiële situatie inventariseren. Dit doe je onder andere door gebruik te maken van cashflow- en vermogenswiel (bijlage). Naast je financiële situatie ga je dit vervolgens ook doen voor je huidige kennis, mindset, netwerk en peer-group.
 3. Het geld in je stenen
  1. Module 3 is erop gericht om te onderzoeken of je overwaarde in je huidige koopwoning hebt zitten. Middels een aantal opdrachten kom je hier achter. Als bijlage zijn opgenomen: overwaardecheck; vergelijking overwaarde opnemen.
 4. Andermans geld inzetten
  1. In module 4 wordt uitgelegd wat het hefboomeffect is en hoe je dit bij vastgoed kunt inzetten. Hiernaast zijn de volgende bijlagen opgenomen: verbouwingsspecificatie 2021; cashflow rekentool; hefboom tool.
 5. In de startblokken
  1. De module is erop gericht om je risico's te minimaliseren en niet onnodig (beginners) fouten gaat maken. In deze module zijn meerdere bijlagen opgenomen: top 50 investeringsgebieden; stappenplan; documenten verzamelen; aanvraag taxatierapport; flyer; vergelijking taxateurs.
 6. Bij wie moet ik zijn?
  1.  Module 6 gaat in op de mogelijkheden en onmogelijkheden bij een verhuurhypotheek. Als bijlage is de verhuurhypotheken vergelijker opgenomen.
 7. Het complete plaatje
  1.  Hier is het gehele koop- en financieringstraject opgenomen. Deze is ook in een overzichtelijke sheet te downloaden.
 8. Hoe kan ik verder opschalen?
  1. Module 8 is gericht op het uitbreiden van je vastgoedportefeuille. In de bijlage is een stappenplan opgenomen "van overwaarde naar opschalen".

De afzonderlijke modules bestaan uit video's, teksten, bijlagen en opdrachten.

Hiernaast heeft hij nog 3 bonussen opgenomen. Als eerst heeft hij zijn eigen vastgoed reis gedocumenteerd en opgenomen als bonus. Daarnaast heeft hij ook nog een masterclass vastgoed financieren & cashflow rekentool toegevoegd. Als laatste bonus kun je deelnemen aan zijn affiliate programma.

Voor- en nadelen

Hieronder is een opsomming gemaakt van de voor- en nadelen van de training Cashflowboost.

 • Voor de startende vastgoedbelegger
 • Laagdrempelig en makkelijk te volgen (zonder voorkennis)
 • lage investering
 • Veel waarde!
 • Inclusief 3 bonussen!
 • Bewezen trackrecord 
 • Niet de meest complete training op de markt
 • Enkel online modules
 • Promotie van zijn overige diensten

Mijn persoonlijke ervaringen

Ik heb Thierry Stokkink een paar keer in real-life ontmoet en veel van zijn online content bekeken. Thierry komt mij over als een oprecht en eerlijk persoon, die mensen verder wilt helpen. Hij durft ook zijn fouten te delen, zodat anderen daar van kunnen leren. Voor het geld wat hij vraagt geeft hij veel waarde!

Hij investeert veel in zijn eigen ontwikkeling. De kennis die hij hier mee opdoet, brengt hij weer over aan zijn cursisten.

In zijn training promoot hij zijn eigen producten/diensten. Persoonlijk vind ik dit niet storend omdat zijn team gespecialiseerd is in het financieren van vastgoed objecten. Het voegt in mijn ogen dus iets toe. Je bent niet verplicht om deze diensten ook daadwerkelijk over te nemen.

Als je inzicht wilt krijgen in jouw persoonlijke situatie, dan kan ik je de vastgoed & vermogen blauwdruk aanraden.

Nadat jouw blauwdruk is opgesteld, heb je inzicht in de volgende zaken:

 • jouw financiële mogelijkheden;
 • hoeveel je per maand kunt verdienen;
 • wat de bijkomende kosten zijn;
 • wat je eigen inleg dient te zijn;
 • wat jouw groeipotentieel is de komende jaren.

De blauwdruk zit niet bij de training inbegrepen.

Wat is de prijs

Momenteel is de training tijdelijk voor slecht 195 euro excl. btw aan te schaffen! Je krijgt momenteel een korting van 300 euro! 

Casflowboost


Eindoordeel

Al met al ben ik van mening dat Thierry Stokkink een complete cursus heeft opgezet om anderen ook te laten beginnen met het investeren in vastgoed. 

Het is niet de meest complete cursus op de markt, maar de prijs kwaliteit verhouding is van hoog niveau. Thierry geeft veel waarde voor slecht 95 euro (excl. btw).

Naar mijn mening dient elke startende vastgoedbelegger over minimale vastgoed kennis te beschikken om niet onnodige kostbare fouten te maken.

Vastgoed koop je aan voor de lange termijn en van (onnodig) gemaakte fouten kun je soms jarenlang last van hebben.

Is de online training zijn geld waard?

Cashflowboost is een complete vastgoed training voor de startende vastgoedbelegger. 

Voor 195 euro (excl. btw) krijg je veel waarde en kennis. Wil je niet veel geld uitgeven aan een training, maar ook niet blanco in vastgoed stappen? Dan is de training Cashflowboost wat voor jou!

Als je het mij vraagt is het dan ook een no-brainer om de cashflowboost aan te schaffen.


Mocht je nog niet begonnen zijn met het investeren in vastgoed, lees dan ook mijn blog "15 tips voordat je gaat investeren in (fysiek) vastgoed". Hierin zijn waardevolle tips opgenomen, waarmee je kostbare fouten kunt voorkomen!

Disclaimer: Ik ben geen financieel adviseur. Ik mag en kan daarom geen (persoonlijk) financieel advies geven. De content op deze site is enkel informatief en educatief bedoeld en kan incomplete of onjuiste informatie bevatten. Snelvermogenopbouwen.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor (eventuele) schade die je hebt geleden door het navolgen van informatie op deze site. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen keuzes. Beleggen brengt risico’s met zich mee en je kan (een deel van) je inleg verliezen. Meer informatie vind je in onze disclaimer.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  You might also like

  >