januari 18

0 comments

Review + ervaring - is de GoldRepublic app gebruiksvriendelijk?

goldRepublic-app-ervaringen-zilverprijs-kopen

GoldRepublic heeft een handige app ontwikkeld voor op je telefoon. De app is gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. Zo heb je jouw goud, zilver en platina altijd op zak! Via de app kun je ook eenvoudig goud, zilver & platina kopen.

Lees hieronder mijn review en ervaring met de app!

Voordat je de app kunt gebruiken, dien je jezelf eerst te registreren bij GoldRepublic. Je kunt in een paar eenvoudige stappen een account openen.

Via snelvermogenopbouwen.nl kan je tijdelijk (van 23-10-2023 tot 06-11-2023) 1 gram gratis goud bemachtigen als je een (nieuw) account bij Goldrepublic opent! 

1 gram goud heeft momenteel een waarde van +/- 60 euro!

Het is belangrijk dat je via de onderstaande button naar de pagina van GoldRepublic gaat. Op deze manier weet GoldRepublic dat je via Snelvermogenopbouwen.nl bent gekomen en zijn ze in staat om jouw gratis gram goud middels de actie te alloceren.

Om in aanmerking te komen voor de gram gratis goud is het belangrijk om voor 06-11-2023 een account te creëren, valideren en een aankoop van (minimaal) 100 euro doet.


Inhoud artikel:
 

Via de app kan je eenvoudig de actuele goudprijs, zilverprijs en platina prijs zien. Je hebt direct inzicht in je actuele account en kan eenvoudig goud, zilver en platina kopen of verkopen. Hiernaast kun je via iDeal geld over maken op je account en zie je jouw actieve spaarplannen. Ook het openen van een spaarplan is in een paar eenvoudige stappen geregeld.

De app is eenvoudig te downloaden via de google play store (Android) of app store (IOS).

Hieronder zal ik (mijn) ervaringen en mogelijkheden van de GoldRepublic app delen.

Functionaliteiten 

De app van GoldRepublic is eenvoudig van aard, maar voorziet je van alle essentiële informatie. Je kan gemakkelijk switchen tussen de menu's en alles functioneert goed.

GoldRepublic-app-betrouwbaar-goud-zilver-platina

Je kunt eenvoudig inloggen via app, waarna de actuele goud, zilver en platina koersen direct zichtbaar zijn. Onderaan kun je tussen de verschillende menu's switchen. Er zijn 5 menu's beschikbaar: prijs, account, order, sparen en storten.

  1. Prijs -> Hier is de actuele goud, zilver en platina koers te zien. Je kan de gewenste valuta en eenheid aangeven (€/kg / $/kg / €/toz / $/toz) en periode (dag/ week/ maand/ 3 maanden/ jaar/ 5 jaar) aangeven.
  2. Account -> In je account wordt je rendement, account overzicht en locatie weergegeven. Onder rendement is zichtbaar gemaakt wat je huidige rendement is in percentages en bedragen. Onder het kopje account overzicht zijn je edelmetalen te zien. Hierbij wordt je complete portefeuille aangegeven in grammen/ kilo's en bedragen. Ook is er zichtbaar in welke kluis (Amsterdam, Zürich, Frankfurt) jouw goud, zilver of platina ligt opgeslagen.
  3. Order -> Hier kan je eenvoudig een koop of verkoop opdracht plaatsen voor jouw gewenste edelmetaal. Je hoeft alleen je actie aan te geven (koop of verkoop), type edelmetaal (goud, platina, zilver), kluislocatie (Zürich, Frankfurt of Amsterdam) en vervolgens aangeven of je een order wilt op basis van een bedrag of gewicht. Nadat je op order berekenen hebt geklikt, krijg je de orderdetails te zien voordat je jouw order definitief maakt. Bij de orderdetails krijg je ook inzicht in het volume, transactiekosten en handelingskosten.
  4. Sparen -> Hier zijn de (eventuele) actieve spaarplannen opgenomen en kan je een nieuw spaarplan openen. Ook het verwijderen van een actieve spaarplan behoort tot de mogelijkheden.
  5. Storten -> Om goud, zilver of platina te kunnen kopen, dient er wel voldoende geld op uw account te staan. Onder het kopje storten kun je eenvoudig via iDeal geld overmaken.

Gebruiksgemak

De app functioneert soepel en doeltreffend. De interface is eenvoudig opgezet wat maakt dat je direct ziet waar je moet zijn. Er zijn niet oneindig veel toepassingen beschikbaar, maar dit werkt voor mij persoonlijk juist prettig.

De facturen van de gekochte edelmetalen zijn niet direct in te zien via de app. Hiernaast kan je jouw instellingen niet via de app wijzigen. Ook voor het instellen van een koersalarm dien je volledig in te loggen via de website.

Mocht je nog geen account bij Goldrepublic hebben en je wilt goud, zilver of platina gaan kopen, klik dan snel op de onderstaande button om een account te kunnen openen.

Heb je twijfels om een account bij GoldRepublic te openen? Lees dan ook mijn review "Review + ervaring GoldRepublic - let op! betrouwbaar of niet?".

Disclaimer: Ik ben geen financieel adviseur. Ik mag en kan daarom geen (persoonlijk) financieel advies geven. De content op deze site is enkel informatief en educatief bedoeld en kan incomplete of onjuiste informatie bevatten. Snelvermogenopbouwen.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor (eventuele) schade die je hebt geleden door het navolgen van informatie op deze site. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen keuzes. Beleggen brengt risico’s met zich mee en je kan (een deel van) je inleg verliezen. Meer informatie vind je in onze disclaimer.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You might also like

>