november 6

0 comments

Review: kickstart training vakantiewoning (BNB verhuurcursus)

kickstart-training-vakantiewoning-review-bnbverhuurcursus

De kickstart training vakantiewoning is de nieuwste online training van BNB verhuurcursus. Is de training waardevol? Welke elementen zijn er in de training opgenomen? In deze blog kom je er alles over te weten!

Wie zijn Nikki Koppedraaijer en Priscilla Jansma?

Achtergrond

Sinds 2008 kopen en verhuren Nikki en Priscilla al vakantiewoningen en appartementen. Ondertussen hebben ze zelf een een mooi portfolio opgebouwd en beheren zei nog eens 25 vakantiewoningen via Beach House Sea. 

De Bnbverhuurcursus.nl is een jong en dynamisch bedrijf die een bewezen strategie heeft ontwikkeld die wereldwijd werkt. De afgelopen jaren hebben hun met de Bnbverhuurcursus 2.0 duizenden mensen geholpen met het starten en zoeken naar de juiste vakantiewoning (wereldwijd).

Content

Nikki & Priscilla zijn zowel actief op Instagram, Facebook, Youtube & Linkedin.

BNB verhuurcursus

Betrouwbaar?

Bnbverhuurcursus staat netjes ingeschreven bij de kvk en het (eenmans)bedrijf is actief sinds 2008.

KVK nummer: 71540970

Bnbverhuurcursus krijgt 4,9/5 sterren in Google.

bnbverhuurcursus-review-google

Over kickstarttraining vakantiewoning

Inhoud training

De training is opgebouwd uit 8 modules en 2 bonus video's. Over de 8 modules zijn 24 opdrachten opgenomen.

kickstarttraining-review
kickstarttraining-review

Naast de module's en bonussen zijn er ook nog 9 bijlagen opgenomen.

Bijlagen-kickstarttraining

De training is opgebouwd met korte maar rijke informatieve content. De bijbehorende (praktijk gerichte) opdrachten zorgen ervoor dat je kennis ook daadwerkelijk kunt gaan toepassen in de praktijk. Door de opdrachten ook daadwerkelijk uit te voeren zal de training zijn optimale waarde leveren.

Voor- en nadelen

  • Veel waarde voor je geld
  • Online community voor nazorg
  • Nikki & Priscilla hebben jarenlange ervaring met bnb verhuur
  • 14 dagen niet goed geld teruggarantie!
  • Voor meer diepgang moet je de volledige BNBverhuurcursus aanschaffen

Mijn persoonlijke ervaringen

Nikki en Priscilla geven veel waarde tijdens de training, maar zorgen ook middels de online community voor de nodige nazorg. Hier kan je al je vragen en successen kwijt.

Wat is de prijs

De training kost slechts 129 euro!

Eindoordeel

Is de training zijn geld waard?

De training kickstart vakantiewoningen kost 129 euro. Als je interesse hebt in BNB verhuur dan is het naar mijn mening een no-brainer om de training te aan te schaffen.

Mocht je toch nog twijfels hebben, dan is het mooi om te weten dat de training wordt aangeboden met een 14 dagen niet goed geld terug garantie!

De training geeft voor de beginner veel waardevolle informatie, maar als je echt wil doorpakken zal ik aanraden om de bnbverhuurcursus 2.0 aan te schaffen. Hier gaan ze dieper in op de materie, waarbij alles uitgebreid uitgelegd gaat worden.

Disclaimer: Ik ben geen financieel adviseur. Ik mag en kan daarom geen (persoonlijk) financieel advies geven. De content op deze site is enkel informatief en educatief bedoeld en kan incomplete of onjuiste informatie bevatten. Snelvermogenopbouwen.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor (eventuele) schade die je hebt geleden door het navolgen van informatie op deze site. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen keuzes. Beleggen brengt risico’s met zich mee en je kan (een deel van) je inleg verliezen. Meer informatie vind je in onze disclaimer.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You might also like

>