december 7

1 comments

Hoe moet je een spaarplan openen bij GoldRepublic?

GoldRepublic-spaarplan-openen-goud-zilver-platina

Via GoldRepublic kun je ook deelnemen aan een spaarplan. Het voordeel hiervan is, is dat je een voordeel ontvangt m.b.t. de aankoopkosten. Je betaald 0,5% aankoopkosten i.p.v. 1%. Hiernaast spaar je automatisch, zonder dat je het eigenlijk door hebt bouw je aan je vermogen.

Via snelvermogenopbouwen.nl kan je tijdelijk (van 23-10-2023 tot 06-11-2023) 1 gram gratis goud bemachtigen, tegen de huidige goudprijs als je een (nieuw) account bij Goldrepublic opent! 

1 gram goud heeft momenteel een waarde van +/- 60 euro!

Het is belangrijk dat je via de onderstaande button naar de pagina van GoldRepublic gaat. Op deze manier weet GoldRepublic dat je via Snelvermogenopbouwen.nl bent gekomen en zijn ze in staat om jouw gratis gram goud middels de actie te alloceren.

Om in aanmerking te komen voor de gram gratis goud is het belangrijk om voor 06-11-2023 een account te creëren, valideren en een aankoop van (minimaal) 100 euro doet.

Voor mij heeft dit altijd super gewerkt, je emoties worden uitgeschakeld en je hoeft je geen zorgen te maken wanneer je moet aankopen. Zodra de prijs hoog staat, koop je (automatisch) minder edelmetalen in. Staat de prijs daarentegen laag, dan koop je dus meer edelmetalen in! Over de hele linie is het voordeel dat je e edelmetalen tegen een gemiddelde (lagere) aankoopbedrag aanschaft.

Een spaarplan aanmaken via GoldRepublic gaat zeer eenvoudig en kan op elk moment worden aangepast of geannuleerd. Ik zal je nu laten zien welke 5 stappen je moet doorlopen om een spaarplan aan te maken.

Stap 1:

Om een spaarplan te openen ga je naar "kopen" en vervolgens naar "sparen".

betrouwbaar-fysiek-goud-spaarplan

Stap 2:

Klik vervolgens op de button “open nu een spaarplan”.

Spaarplan-fysiek-edelmetaal-betrouwbaar-Goldrepublic

Stap 3:

Kies het type edelmetaal dat je maandelijks wilt aanschaffen (goud, zilver of platina), naam van het spaarplan en vervolgens het bedrag wat je maandelijks wilt investeren. Minimaal bedrag is 50 euro per maand, per edelmetaal.

Spaarplan-fysiek-platina-betrouwbaar-aankopen

Stap 4:

Vervolgens krijg je een overzicht van je spaarplan, controleer de gegevens. Als alles goed is ingevuld, vink dan het vakje aan waarbij je een machtiging afgeeft voor een maandelijkse automatische incasso.

Spaarplan-fysiek-goud-betrouwbaar-aankopen

Stap 5:

Vervolgens krijg je een overzicht te zien van je spaarplan. Deze kan je op elk gewenst moment aanpassen of annuleren.

spaarplan-fysiek-zilver-betrouwbaar-aankopen

Na het instellen koop je elke maand goud aan tegen de huidige goudprijs.

Wil je ook beginnen met sparen bij GoldRepublic? Klik hier om een account te kunnen openen.

Mocht je meer willen weten over GoldRepublic, lees dan ook mijn review "Review + ervaring GoldRepublic - verstandig om hier je goud te kopen?".

Disclaimer: Ik ben geen financieel adviseur. Ik mag en kan daarom geen (persoonlijk) financieel advies geven. De content op deze site is enkel informatief en educatief bedoeld en kan incomplete of onjuiste informatie bevatten. Snelvermogenopbouwen.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor (eventuele) schade die je hebt geleden door het navolgen van informatie op deze site. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen keuzes. Beleggen brengt risico’s met zich mee en je kan (een deel van) je inleg verliezen. Meer informatie vind je in onze disclaimer.

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

    You might also like

    >