december 29

0 comments

Top 3 manieren om in 2021 online geld te verdienen

online-geld-verdienen-inkomstenbron

Het jaar 2020 liet ons meer dan ooit zien dat het verstandig is om over meerdere inkomstenbronnen te beschikken. Velen ondernemers zijn financieel hard getroffen en werden maar deels gecompenseerd voor de Corona maatregelen die door de overheid zijn opgelegd.

Wil je ook online geld gaan verdienen in 2021? Hieronder vind je 3 manieren om op een betrouwbare manier (extra) geld te verdienen.

Dit zijn geen "get rich fast" methodes, maar je moet bereid zijn er tijd en energie in te steken. Als je dit bent, dan kan je op een serieuze en betrouwbare manier online geld verdienen.

Door deze 3 "high income skills" eigen te maken, investeer je in je eigen toekomst.

Stuk voor stuk hebben de onderstaande manieren enorm veel potentie en zijn ze schaalbaar, waardoor er mooie verdiensten mee te verdienen zijn. Hoe meer tijd je erin investeert, hoe groter de kans is dat je er hoge verdiensten mee gaat verdienen.

Het mooie aan de onderstaande manieren van online geldverdienen is dat je dit naast je huidige job kan doen!

1. Start je eigen E-commerce business

Daar waar (fysieke) winkeliers, theaters, bioscopen, horecaondernemers, etc. hard werden getroffen door de Corona maatregelen, ging de E-commerce business door het dak!

Mensen gingen massaal online aankopen doen. Op het moment dat je al in de E-commerce business zat, heb je waarschijnlijk je omzet zien verdubbelen of meer.

De verwachting is dat de e-commerce de komende jaren alleen maar verder zal groeien. 

Wil je nu ook (extra) geld gaan verdienen met E-commerce, dan kan dit zowel internationaal als nationaal.

Mocht je nieuw zijn binnen E-commerce, dan kan het verstandig zijn om nationaal (Nederland) te beginnen. Je loopt dan niet meteen tegen internationale regelgeving en een mogelijk taal barrière aan.

Er zijn meerdere manieren om via e-commerce geld te verdienen. Een goede en winstgevende manier om online extra geld te verdienen is om via Bol.com als partner te gaan verkopen.

Het voordeel hiervan is, is dat Bol.com al veel traffic genereert zonder dat jij hier extra geld aan uit hoeft te geven. Iedereen kent Bol.com wel en begint hier vaak ook met zoeken naar producten.

Op het moment dat je een eigen webwinkel begint, moet je gaan nadenken over hoe de klanten op jouw website terecht gaan komen. Dit is één van de uitdagingen die je staat te wachten. Als verkooppartner bij Bol.com, zorgt Bol.com voor de marketing. Hiervoor betaal je een (kleine) commissie.

De uitdaging zit hem vooral in het vinden van potentiële winstgevende producten. Natuurlijk kan je schade en schande wijzer worden, maar je kan jezelf een hoop frustratie en geld besparen door te investeren in kennis.

Door te investeren in kennis, middels een boek of training leer je welke stappen je moet nemen om succesvol te worden. Op deze manier kan je snel een winstgevende business opstarten!

Mocht je nou interesse hebben om via Bol.com te gaan verkopen, is het onderstaande boek zeker de moeite waard om te gaan lezen.

online-geld-verdienen-betrouwbaar

2. Affiliate marketing business starten

Affiliate marketing is niet bij iedereen bekent. Affiliate marketing is het promoten van andermans producten. Per verkocht product ontvang jij een commissie!

Dit klinkt natuurlijk hartstikke mooi, maar je hebt hiervoor wel een goed conventerende website nodig. In het begin is het vooral veel bouwen en het schrijven van veel content. De eerste maanden zal je weinig bezoekers naar je website trekken. Op het moment dat je structureel en gedisciplineerd bouwt aan je website, zul je steeds meer bezoekers trekken. Google heeft nou eenmaal tijd nodig om je website te ranken.

Affiliate marketing is een zeer mooi (winstgevend) concept, waar je zeker een (online) inkomen mee kan verdienen. Het mooie hieraan is dat het een extra passief inkomen kan worden! 

Echter is dit niet voor iedereen weg gelegd. Resultaten zijn vaak niet op kort termijn zichtbaar. In het begin zal je daarom veel energie en tijd erin moeten steken. Als je dit structureel doet, dan groeit jouw website en zal Google je website hoger beoordelen.

Affiliate marketing wordt ook wel het digitale vastgoed genoemd. Content wat je vandaag schrijft, kan 1 of 2 jaar later ook nog voor inkomsten zorgen. Hoe meer waardevolle content je dus op je website plaatst, hoe hoger de opbrengsten zullen worden!

Een bekende naam in de affiliate marketing business is Jacko Meijaard. Jacko heeft ook een online training gemaakt om te kunnen starten met affiliate marketing, Affiliate Marketing Revolutie.

Jacko heeft een duidelijke en praktische online training gemaakt om te starten met affiliate marketing. Dit is een laagdrempelige training voor maar 47,- euro!


3. Daytraden

Een derde manier om online geld te verdienen is daytraden. Daytraden is het kopen en verkopen van financiële assets, binnen één (handels)dag.

De gedachte erachter is dat je profiteert van prijsfluctuaties om zo winsten te innen. Het aantal posities die een daytrader dagelijks inneemt kan variëren.

De tijd die een daytrader inneemt kan ook variëren. Zo kan je scalpen (flitshandel) en swing traden als je de posities wat langer aanhoudt.

Liquiditeit, volatiliteit en handelsvolume zijn belangrijke factoren om te kunnen daytraden.

  • Liquiditeit: de liquiditeit laat zien hoe gemakkelijk en snel posities kunnen worden geopend en gesloten. Een hoge liquiditeit is voor daytraders belangrijk om op meerdere momenten van de dag in en uit te kunnen stappen.
  • Volatiliteit: volatiliteit van een koers laat zien hoe snel de koers omhoog en omlaag beweegt. Een hoge volatiliteit zorgt voor veel in- en uitstap momenten.
  • Handelsvolume: Handelsvolume is de totale hoeveelheid aandelen/ contracten die worden verhandeld. Een hoog handelsvolume laat zien dat er veel interesse is.

De onderstaande markten worden vaak gebruikt voor daytraden:

  • Cryptocurrencies;
  • Aandelen;
  • Indices;
  • Forex.

De werkelijkheid is dat veel mensen geld verliezen met daytraden. Het is een skill die je jezelf moet aanleren. Dit vergt tijd en energie om het te leren.

Wil je ook met daytraden beginnen, maar je weet niet hoe? FXminds hebben een cursus opgezet waarbij alle facetten van het traden aan bod komen.

In de cursus krijg je toegang tot geavanceerde video's die ervoor zorgen dat jij straks ook succesvol kunt traden! Hiernaast krijg je toegang tot de FXminds trading tools, bonussen, community en live coaching!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You might also like

>